perjantai 28. kesäkuuta 2013

Uusi blogi

Viimeisin blogipäivitykseni  Möykkyblogissa  (pvm. 1.1.2012) päättyi jotakuinkin näin: "Katsotaan jos saataisiin tätäkin blogia aktiivisemmaksi vuoden 2012 aikana".

Reilu vuosi ehti vierähtää ennen kuin tuo uudenvuoden lupauksensuuntainen heitto sitten toteutui. Vuoden aikana onkin ehtinyt tapahtua paljon: Gaselle's Bed of Roses eli Rosie-Nyrpelö juoksi ratakirjat, emäntä on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi, olemme muuttaneet kahdesti ja mikä mahtavinta: privaaati eläintarhaamme ilmestyi sulostuttamaan Jewgenistajan Idän-Ihme eli tuttavammin Sisu! (Elukoita on jo niin paljon, että kaiketi tässä voisi kohta alkaa pyytää pääsymaksua vierailta, hehehe.) 

Sisu on ollut meillä nyt tasan viikon. Rosie ja Sisu ovat bondaantuneet kavereiksi ja kissatkin ovat ottaneet uuden tulokkaan varsin mukavasti vastaan. Sisu osaa jo istua, kävellä hihnassa suhteellisen sujuvasti ja onpa tuota ollut nyt yksin -- tai no, Rosien ja kattien kanssa -- kotosallakin työpäivieni ajan. Kaikki on siis pennun kanssa sujunut hyvin ainakin tähän asti. Luvassa jatkossa on pentukuulumisia, videoita ja toivon mukaan paljon kuvia (kuvailun suhteen olen tullut hitusen laiskaksi). 

Virkistääkseni tätä kirjoitus- ja kuvausintoani perustin kokonaan uuden blogin. Tätä blogia tähdittävät whippettini Rosie ja Sisu, mutta lisähöysteenä ovat tietenkin myös kissajutut!

Palataan astialle, friends! :-) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti